Zutphen

10 februari 2019

Bekijk programma

Wijzigingen in het programma

Zo veel huiskamers, zo veel artiesten! Het kan niet anders dat er na het drukken van de krant wijzigingen hebben plaatsgevonden in het veelomvattende programma. Alle wijzigingen zijn in het online programma aangepast. Hieronder nog in een handig lijstje: 

  • De locatie Mulderskamp 16 is komen te vervallen, de artiest Gimle speelt nu op Tadamasingel 51 
  • Het optreden van Baduhenna op Moesmate 11 komt te vervallen. 
  • De locatie Kruisstraat 26 is komen te vervallen, de artiest Collectief Friends by Music speelt nu op Berkelsingel 24

Sluit de dag af met een feestje!

Wil je jouw Gluren-dag op de best mogelijke manier afsluiten? Kom dan naar het grote eindfeest in De Grootste Huiskamer van Zutphen: de Oosterberg Buitensociëteit. Je krijgt een selectie uit het dagprogramma voorgeschoteld en krijgt de kans om gezellig na te praten met de artiesten en huiskamereigenaren die je ’s middags bent tegengekomen. 

We zien je daar! 

Aanvang: 19:30 uur
Toegang: Gratis
Adres: Coehoornsingel 1

Zutphen maakt zich op voor een gloednieuwe editie van Gluren bij de Buren 

Op zondag 10 februari kan er in de hele stad gezellig gegluurd worden. Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Zutphen veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Door de hele stad kun je genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren, noem maar op. De acts spelen tussen 13:00 en 18:00 uur meerdere optredens van 30 minuten, die je gratis kunt bezoeken. 


Gluren bij de Buren Zutphen wordt georganiseerd in samenwerking met