Zeist

10 februari 2019

Bekijk programma

Zeistenaren openen hun deuren!

Op zondag 10 februari kan er in de hele gemeente ongegeneerd gegluurd worden. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Zeist veranderen voor een dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. Kies een wijk, struin de straten af en ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andersoortige podiumdieren. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten welke je gratis kunt bezoeken.  

Marcel Fluitman, wethouder Cultuur: “Met Gluren bij de Buren heeft Zeist er een prachtig, nieuw cultureel evenement bij. Een mooi inwonersinitiatief dat ik van harte ondersteun en heel goed past bij ons cultuurbeleid. Fantastisch om te zien dat er zoveel animo is onder Zeistenaren is om hun huiskamer beschikbaar te stellen en dat er zoveel lokaal talent is dat zijn/haar kunsten wil laten zien. Ik wens alle bezoekers enorm veel plezier!” 

Steun Gluren 

Ga je broekzakken na, voel tussen de bankkussens en geef je spaarvarken een tik. Gluren bij de Buren is gratis en voor iedereen toegankelijk. Jouw bijdrage zorgt dat dit gezellige festival ieder jaar weer terugkomt. Dus wil je zondag nog meer doen dan daverend applaudisseren? Verzamel je kleingeld en doneer in de spaarpot, die in iedere deelnemende huiskamer te vinden is. Of betaal simpel via je www.glurenbijdeburen.nl/steun Bedankt voor je support!

Steun Gluren bij de Buren 

 Gluren bij de Buren is een stichting zonder winstoogmerk en wordt voor een groot gedeelte mogelijk gemaakt door crowdfunding van bezoekers. Met minimale financiën en maximale energie, tijd en liefde lukt het ons ieder jaar weer om vele huiskamers om te toveren waar amateurpodiumkunstenaars zich profileren en bewoners elkaar ontmoeten. Daarom vragen we elke liefhebber van Gluren bij de Buren om een financiële bijdrage. Dit kan na afloop van elke voorstelling tijdens het festival maar dit kan ook heel simpel via de steun-pagina.

Een groot applaus voor...

... Jullie! Zonder jullie is er geen huiskamerfestival. Alle gluurders, de gastvrije huiskamereigenaren én vele artiesten maken deze gezellige dag mogelijk en daar maken wij een diepe buiging voor!

Gluren bij de Buren Zeist wordt georganiseerd in samenwerking met