Informatie

Mag iedereen zich aanmelden voor Gluren bij de Buren? 

Iedereen mag zich aanmelden met hun huiskamer! Van portiekflat tot villa en van rijtjeshuis tot bungalow. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En natuurlijk houden we rekening met de vierkante meters bij de programmering. Een 30-koppig-koor past natuurlijk niet overal! 

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. 

Bekijk de aanmeldpagina 

Wanneer vindt Gluren bij de Buren plaats?

Gluren bij de Buren vindt door heel Soest plaats op zondag 10 februari 2019. Tussen 12:00 en 17:00 programmeren we een drietal optredens van een artiest in elke huiskamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. 

Mijn huiskamer is niet zo groot. Maakt dat uit?

Nee, dat maakt niet uit. Bij je aanmelding kan je de grootte van je huiskamer aangeven. In een studentenkamer zullen wij natuurlijk geen orkest programmeren. We houden dus rekening met de grootte van je huiskamer en jouw wensen! 

Wie regelt koffie en thee voor de gasten?

Als huiskamereigenaar krijg je in de maand voorafgaand aan het evenement handige zaken als programmakranten, posters en indien gewenst bekers, suiker, roerstaafjes, koffie en thee.

Ik weet zelf een artiest die in mijn huiskamer mag spelen. Mag dat?

Tuurlijk mag dat! Meld deze artiest dan wel even apart aan! Bij de laatste vraag in het aanmeldformulier benoem je de artiest. Wij zorgen voor de koppeling! Let op: We hebben bij een ‘dubbele aanmelding’ dus 2 ingevulde aanmeldformulieren nodig. 

Wordt er ook nog een informatiebijeenkomst gepland?

In de maand voorafgaand aan het evenement wordt er een gastheren/vrouwenmeeting gepland. Tijdens deze meeting zijn wij als organisatie aanwezig om meer te vertellen over wat je als huiskamereigenaar kan verwachten tijdens Gluren bij de Buren. Uiteraard is er tijdens deze bijeenkomst ook volop ruimte om al je vragen te stellen.

Hoe kan ik het beste mijn huiskamer promoten?

Twitter, Facebook, Instagram, flyeren, posters ophangen…ga zo maar door! Meer weten: neem vooral contact op. Bekijk de contactpagina