Leusden

10 februari 2019

Bekijk programma

Aanpassing Programma

Helaas heeft de griepgolf ook een aantal slachtoffers geƫist tijdens ons festival. Hierdoor zijn er een aantal wijzigingen in het programma gekomen:

- Het optreden van Geerten & Christa op Vlasland 8 is geannuleerd

- ISA het optreden met vader en dochter wordt iets aangepast. Isa haar vader zal in zijn eentje mooie liederen te gehoren brengen op zijn gitaar op Lamoen 4

- Het optreden van Mike & Rosa op Stoutenburgerlaan 2a is geannuleerd.


Wij willen jullie uiteraard van harte uitnodigen om te gluren bij de andere woonkamers. Kijk bij het programma voor alle deelnemende woonkamers. Veel plezier met Gluren!


Print je programmakrant!

Je kunt de programmakrant nu ook downloaden en printen via deze link.

Het programma is bekend!

De puzzel is compleet: werp een blik op de goedgevulde programmering en stippel alvast jouw route uit. Doe je te goed aan de veelzijdige lijst van artiesten en maak je op voor het grootste huiskamerfestival van Nederland! 

Heb je vragen? Of opmerkingen? Kijk even bij informatie of neem contact met ons op! 

Leusdenaren openen hun deuren!

Op zondag 10 februari kan er in de hele gemeente ongegeneerd gegluurd worden. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Leusden  veranderen voor een dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. Kies een wijk, struin de straten af en ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andersoortige podiumdieren. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten welke je gratis kunt bezoeken.  

Gluren bij de Buren Leusden wordt georganiseerd in samenwerking met