Hilversum

10 februari 2019

Bekijk programma

Hilversummers openen hun deuren!

Op zondag 10 februari kan er in de hele gemeente ongegeneerd gegluurd worden. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Hilversum veranderen voor een dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. Kies een wijk, struin de straten af en ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andersoortige podiumdieren. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten welke je gratis kunt bezoeken.  

Steun Gluren 

 Ga je broekzakken na, voel tussen de bankkussens en geef je spaarvarken een tik. Gluren bij de Buren is gratis en voor iedereen toegankelijk. Jouw bijdrage zorgt dat dit gezellige festival ieder jaar weer terugkomt. Dus wil je zondag nog meer doen dan daverend applaudisseren? Verzamel je kleingeld en doneer in de spaarpot, die in iedere deelnemende huiskamer te vinden is. Of betaal simpel via je www.glurenbijdeburen.nl/steun Bedankt voor je support!

Programma gewijzigd

Zo veel huiskamers, zo veel artiesten! Het kan niet anders dat er na het drukken van de krant wijzigingen hebben plaatsgevonden in het veelomvattende programma. Alle wijzigingen zijn in het online programma aangepast. Hieronder nog in een handig lijstje.

  • Jacob Catsstraat 35, Jacob Cats Ensemble: valt helaas af
  • Van de sande bakhuyzenstraat 150, Adam Hill: tijden verandert naar 12:00/13:30/15:00 uur
  • Monseigneur van de Weteringstraat, John Spijker: tijden verandert naar 14:15/15:45 uur
  • Monseigneur van de Weteringstraat, Professor Drabb: tijden verandert naar 13:30/15:00 uur

Neuzen in de programmakrant?

Bekijk je het programma liever op papier? De voorpret kan beginnen met het doorspitten van de verschillende wijken! Vanaf nu zijn de programmakranten af te halen bij de volgende locaties:

  • VVV Hilversum, Stationsplein 27

  • Wijkcentrum St. Joseph, Minckelersstraat 71

Print je programmakrant!

Je kunt de programmakrant nu ook downloaden en printen via deze link.

Gluren bij de Buren Hilversum wordt georganiseerd in samenwerking met