Baarn

10 februari 2019

Wij gaan puzzelen! 

Aanmelden als act of huiskamer voor Gluren bij de Buren Baarn is niet meer mogelijk. De komende tijd zullen wij volop bezig zijn met de programmering en het maken van de programmakrant. Alle acts en huiskamers krijgen in december bericht, en begin januari maken we de programmering bekend op de site! 

Vragen? Opmerkingen? Ideeën voor samenwerkingen? Kijk even bij informatie of klik op contact! 

Baarn maakt zich op voor een gloednieuwe editie van Gluren bij de Buren

Op zondag 10 februari kan er in de hele stad gezellig gegluurd worden. Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Baarn veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Door de hele stad kun je genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren, noem maar op. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten, die je gratis kunt bezoeken. 

Ben jij een gitarist die zijn nieuwe werk wil uitproberen in een intieme setting? Heb je een briljant theaterstuk geschreven wat zich afspeelt rond de koffietafel? Meld je dan vandaag nog aan als artiest voor Gluren bij de Buren! Of wil jij juist als gastheer/-vrouw een lokaal cultureel hoogstandje in huis halen en hiervoor je buren uitnodigen? Meld je dan aan als huiskamer!  

Gluren bij de Buren Baarn wordt georganiseerd in samenwerking met