Informatie

Heb ik veel ervaring nodig om op Gluren bij de Buren te kunnen spelen?

Nee ervaring is geen pre. Het is natuurlijk wel zo prettig voor de bezoekers dat het van enigszins niveau is. Gluren bij de Buren heeft als filosofie dat wanneer mensen het goed bedoelen, het al vaak goed voelt voor mensen.

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Bekijk de aanmeldpagina

Wat regelt de organisatie qua apparatuur voor Gluren bij de Buren?

De organisatie regelt niks qua apparatuur voor je optreden tijdens Gluren bij de Buren. Het is uiteraard wel mogelijk, in overleg met de woonkamereigenaar, om je eigen apparatuur mee te nemen.

Hoeveel optredens moet ik spelen tijdens Gluren bij de Buren?

We verwachten dat je driemaal optreedt, en dit mag drie keer dezelfde show zijn want je krijgt elke keer nieuwe publiek voor je neus. Elk optreden mag maximaal 30 minuten duren zodat bezoekers op tijd zijn voor het volgende optreden een paar straten verderop.

Regelt de organisatie een woonkamer waar ik in kan spelen?

Ja! Aan het eind van de wervingsperiode maken wij als organisatie een selectie van alle aangemelde woonkamers. Wij koppelen de artiest dan aan een van de desbetreffende woonkamers.

Ik heb zelf een woonkamer geregeld voor Gluren bij de Buren. Mag dat?

Tuurlijk mag dat! Meld de locatie dan wel even apart aan! Bij de laatste vraag in het aanmeldformulier benoem je het adres. Wij zorgen voor de koppeling! Let op: We hebben bij een ‘dubbele aanmelding’ dus 2 ingevulde aanmeldformulieren nodig.

Moet ik echt uit Amstelveen komen om te kunnen spelen op Gluren bij de Buren?

Met Gluren bij de Buren willen we de lokale podiumkunst een boost geven. Het geniet dus wel onze voorkeur dat artiesten uit Amstelveen komen. Toch niet uit Amstelveen? Geen nood, meld je gewoon aan. Nee heb je. Ja kun je krijgen!

Hoe kan ik het beste mijn optreden promoten?

Twitter, Facebook, Instagram, flyeren, posters ophangen... ga zo maar door! Meer weten: neem vooral contact op.

Bekijk de contactpagina

Krijg ik betaald voor mijn optreden tijdens Gluren bij de Buren?

Helaas is het niet mogelijk om de tientallen acts te betalen met een zeer lage begroting.